Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Laden...
Laad meer

BHV in Veenendaal

Verloopt uw BHV-diploma binnenkort? Of wilt u zo snel mogelijk een nieuw BHV-diploma behalen in Veenendaal? Volg dan de BHV-opleiding of BHV herhaling van in1keerBHV.nl. Graag komen we met onze deskundige instructeurs naar Veenendaal, om u in 1 of 2 dag(en) op te leiden voor het examen via een zogeheten Incompany Cursus.

Dagcursus

Mocht u echter geen ruimte hebben in uw bedrijf, kunt u ook de BHV cursus op één van onze locaties volgen. Voor u het meest in de buurt is een BHV-cursus in Barneveld. Bijna wekelijks kunt u bij ons terecht voor de BHV cursus.

BHV opleiding

Tijdens de BHV opleiding leert u alle handelingen en doet u kennis op om als BHV in uw organisatie te kunnen functioneren. U leert tijdens deze begin cursus alles over levens- en niet levensreddende hulp en over brand en ontruiming. Aan het eind van de cursusdag legt u een kennistoets af. Als de toets met succes is afgerond, bent u voor een jaar lang voorzien van een geldig BHV-diploma.

BHV herhaling

Jaarlijk uw kennis een update geven is belangrijk om uw kennis op peil te houden zowel theoretisch als praktisch. in1keerBHV.nl zorgt voor een afwisseld programma tijdens de herhalingscursus. Jaarlijks zorgen wij voor een ander programma zodat u ook ieder jaar een ander lesprogramma krijgt. Steeds meer kennis opdoen over verschillende onderwerpen verrijkt uw kennis.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl