Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV-cursussen in regio Barneveld

Bent u op zoek naar een BHV-cursus in regio Barneveld? Dan bent u bij In1keerBHV aan het juiste adres. In Barneveld, provincie Gelderland, heeft u namelijk diverse mogelijkheden om uw BHV-diploma te halen of te verlengen. Zo kunt u de BHV-opleiding, de BHV-herhaling en de BHV met Code 95 doen in Barneveld. Boek uw cursus en kom langs op de Anthonie Fokkerstraat! 

 

BHV-training Barneveld

Tijdens een BHV-training in Barneveld krijgt u les van onze gecertificeerde trainers. Ze beschikken allemaal over een instructeursdiploma van het Oranje Kruis en het NIBHV. Hierdoor weet u zeker dat u goed geholpen wordt! U bepaalt helemaal zelf in welke vorm uw personeel de cursus volgt. Wilt u bijvoorbeeld een e-learning volgen? Of heeft u liever een maatwerkoplossing? Neem een kijkje bij ons gevarieerde aanbod aan cursussen. 

 

Waar worden de BHV-cursussen gehouden?

De verschillende BHV-cursussen worden gehouden op de Anthonie Fokkerstraat 45B in Barneveld. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de fiets als de auto. Door de ligging naast de A30 bent u er binnen de kortste keren. Ook vanaf de A12 en A1 bereikt u gemakkelijk onze locatie. Deze trainingsruimte is gevestigd op industrieterrein de Brielleard. Komt u met de auto? We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle cursisten. 

 

Welke BHV-cursussen kunt u in regio Barneveld volgen?

Wilt u de cursus in één dag volgen? Of toch liever in twee dagen? Het is allemaal mogelijk. Verder kunt u ook kiezen uit maatwerk cursussen en een herhalingscursus. 

 

Een BHV-basiscursus in één dag

Wanneer u kiest voor de basiscursus voor één dag, dan krijgt u standaard een e-learning meegeleverd. Deze e-learning kunt u thuis doornemen, zodat u van tevoren al de theorie heeft doorgenomen. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Heeft u de modules van de e-learning voldoende afgerond? Dan doet u vervolgens de praktijk in één dag. U kunt niet eerder aan de praktijk deelnemen, voordat u de e-learning succesvol heeft doorlopen. 

 

Een BHV-basiscursus in twee dagen

Zoals de naam al zegt, doorloopt u tijdens deze BHV-cursus de basis in twee dagen. Op dag één leert u alles over brandbestrijding en ontruiming. Denk aan belangrijke blusregels en het gebruik van de deuren. Op de tweede dag leert u alles over levensreddende en niet-levensreddende hulp. Tijdens deze praktische cursus krijgt u een goed beeld van hoe u bijvoorbeeld een snijwond of een gebroken been behandelt. 

 

De herhalingscursus

Heeft u de BHV-basis al een keer afgerond? Dan hoort u de herhalingscursus eens in de zoveel tijd te volgen. Wij maken ieder jaar een nieuw lesprogramma, zodat u steeds nieuwe handelingen aanleert. Deze cursus wordt aan maximaal 15 personen tegelijkertijd gegeven. 

 

Code 95

Heeft u code 95 nodig voor uw rijbewijs als vrachtwagenchauffeur? Bij In1keerBHV kunt u 7 theoriepunten halen met de BHV in één dag cursus. Deze cursus is geaccrediteerd door het CBR. Tijdens de cursus leert u van alles over de veiligheid in en rond de vrachtwagen. 

 

De incompany cursus

Volgt u toch liever de BHV-cursus op uw eigen locatie? Kies dan voor een incompany cursus. U bepaalt dan geheel zelf wanneer en op welke plek u de cursus wilt volgen. Daarbij kunt u goedkoper inkopen bij een afname van acht personen en mag het personeel een gratis herexamen volgen (zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie). 

 

In1keerBHV: snel & gemakkelijk uw bhv-certificaat behaald

Past een BHV-cursus in Barneveld perfect bij u? Boek dan een cursus bij In1keerBHV en profiteer van veel voordelen. Zo is een BHV-cursus bij ons flexibel te boeken. Er is vaak nog een plekje vrij en u bepaalt helemaal zelf in welke vorm u de cursus wilt laten uitvoeren. Daarnaast is de slagingskans bij ons hoog. Heeft u nog vragen over BHV of over een specifieke cursus? Of wilt u meer weten over onze locatie in Barneveld? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl