Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV Barneveld

In Barneveld, provincie Gelderland, biedt in 1keerBHV.nl diverse mogelijkheden aan om u BHV diploma te halen of te verlengen. U kunt bij ons de BHV opleiding, de BHV herhaling en de BHV met Code 95 doen. in1keerBHV.nl is de specialist voor uw BHV cursus en heeft diverse locaties in Nederland. In Barneveld is het hoofdkantoor van in1keerBHV.nl gevestigd. Vanuit deze locatie wordt alles geregeld en worden de cursusdagen gepland. Ook hebben we hier een eigen trainingsruimte waar we wekelijks de BHV cursussen geven. in1keerBHV.nl werkt met gecertifieerde instructeurs die allemaal het instructeursdiploma van het Oranje Kruis en het NIBHV in bezit hebben. Ook volgen zij jaarlijks herhalings- en bijscholingscursussen.

Barneveld

Barneveld is centraal gelegen in Nederland op de Veluwe en is makkeliojk te bereiken vanaf de A12 - A30 en A1. Ons kantoor en onze trainingsruimte zijn gevestigd op industrieterrein de Brielleard gelegen aan de A30. We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle cursisten. in1keerBHV.nl is gevestigd in een realtief nieuw gebouw (2012) en is voorzien van alle nodige voorzieningen. in1keerBHV.nl beschikt over modern en nieuw trainingsmateriaal wat voldoet aan de eisen van deze tijd. Veel reanimatiepoppen zijn voorzien van electronica zodat we kunnen meten en zien hoe de cursist reanimatie uitvoert. Tijdens de theoriesesies werken we vaak met stemkastje zodat we weten welke cursist welk antwoord geeft. Jaarlijks zorgen we we voor een nieuw lesprogramma zodat u nooit dezelfde les krijgt als het jaar daarvoor. Altijd bijleren is ons motto.

BHV opleiding

De BHV opleiding kunt u op twee manieren volgen. De eerste variant is de tweedaagse BHV opleiding. In twee dagen vertellen wij u alles wat u moet weten om een goed opgeleide BHV te kunnen zijn. Dag 1 gaat over de BHV brand en BHV ontruiming, dag 2 over de BHV levensreddende eerste hulp en over de BHV niet levensreddende eerste hulp. Variant 2 is de BHV e-learning. Vooraf leert u de theorie via e-learning die ongeveer 6 uur duurt. Als u dit heeft afgerond komt u nog 1 dag naar onze locatie om de praktijk oefeningen te doen. Heeft u 1 van bovenstaande cursussen afgerond dan kun u worden ingezet als BHV-er.

BHV herhaling

Tijdens de BHV herhaling frissen wij uw kennis weer op en leren wij u weer nieuwe actule onderwerpen aan. Voorbeeld is bijvoorbeeld wat te doen als je last hebt van de eikenprocessierups. Jaarlijks zetten wij een nieuw lesprogramma op waarbij we ervoor zorgen dat er telkens andere onderwerpen behandelt worden. Dit zorgt ervoor dat u telkens bijleert en dat de lessen niet voorspelbaar en saai worden. Ook is er in Barneveld tijdens de BHV herhaling altijd een lotus slachtoffer aanwezig. Deze kan op verzoek diverse ziektebeelden en verwondigen uitbeelden. Dit zorgt er ook voor dat u "gedwongen" wordt om te handelen.

BHV met code 95

Heetf u code 95 nodig voor uw rijbewijs als vrachtwagenchauffeur dan kunt u bij ons 7 theoriepunten halen met deze BHV in 1 dag cursus. Deze cursus is geaccrediteerd door het CBR en u volgt deze cursus volgens een goedgekeurd lesplan van het CBR. De cursus is gericht op veiligheid in en rond de vrachtwagen. Er wordt onder andere ingegaan op diverse brandblusmiddelen, het verbinden van wonden en de ABCDE methodiek.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl