Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Offerte aanvragen

BHV opleiding of BHV herhaling in één dag: incompany op uw locatie!

BHV incompany cursus

U kunt bij in1keerBHV.nl ook kiezen voor een BHV cursus op uw eigen locatie. Hiervoor hebben wij diverse mogelijkheden. Het mooie van een cursus op locatie is dat wij de BHV cursus kunnen aanpassen naar uw eigen wensen. Onze ervaren BHV instructeurs hebben allemaal het instructeurs diploma van het Oranje Kruis en het instructeurs diploma van het NIBHV. Zij worden jaarlijks bijgeschoold en volgens diverse cursussen bijvoorbeeld op het gebied van AED's en gevaarlijke stoffen. Onze cursusmateriaal ontwikkelen we zelf en zorgt er voor dat de lessen praktisch en afwisselend zijn. We maken gebruik van diverse werkvormen zodat we kunnen toetsen of de cursisten de lesstof begrijpt. Onze instructeurs nemen alle materialen die ze nodig hebben mee naar uw locatie. U krijgt een volwaardige BHV cursus op uw eigen bedrijf.

BHV Opleiding

De BHV opleiding duurt 1 dag in combinatie met een e-learning die u vooraf maakt. Tijdens deze cursus die wij op uw bedrijf komen verzorgen leert u in één dag alles wat nodig is om uw BHV taken en verantwoordelijkheden goed te kunnen uitvoeren. Deze dag wordt geheel besteed aan de BHV brand en ontruiming en aan BHV levensreddende en niet levensreddende eerste hulp. Tijdens de BHV brand en ontruiming leert u omgaan met diverse brandblussers en voor welke brandsoort u ze kunt gebruiken maar de deurprocedure en hoe efectief kunt ontruimen. Bij de BHV levensreddende en niet levensreddende eerste hulp leert u de reanimatie en het gebruik van de AED maar ook wat een shock is en wat moet doen bij een verslikking. De groepsgrootte is 16 personen. In overleg kunnen wij maatwerk leveren door bijvoorbeeld in combinatie met een e-learning vooraf in 1 dag de praktijk te doen. Ook is het mogelijk om bij groepen tot 5 personen de complete cursus in 1 dag incl theorie uit te voeren.

BHV Herhaling

De BHV herhaling duurt 1 dag. Deze dag kunt u in overleg met ons grotendeels zelf invullen. Werkt u met ouderen dan is de reanimatie en levensreddende hulp voor u misschien belangrijk. Werkt u in een slagerij dan is voor het verbinden van snijwonden wellicht belangrijk. De BHV reanimatie en het gebruik van de AED zit altijd standaard bij de herhaling. in1keerBHV.nl kan u verschillende AED's demonstreren. Onze instructeurs hebben verschillende type's AED trainers bij zich. Ook is het mogelijk om een BHV Lotus slachtoffer te laten komen die verschillende ziektebeelden en wonden kan uitbeelden. Dit wordt door cursisten als een meerwaarde gezien. U wordt dan "gedwongen" om te handelen en om keuzes te maken.

BHV Code 95

Heeft u vrachtwagenchauffeurs in dienst dan kunt u bij ons ook incompany een BHV met code 95 organiseren. Wij geven de BHV met code 95 conform de richtlijnen en goedgekeurde lesplan van het CBR. Tijdens een BHV code 95 les hebben wij ons te houden aan een vastgesteld lesplan. Dit betekend niet dat u geen vragen mag stellen aan de instructeur over andere onderwerpen. Het BHV lesplan is toegespitst op veiligheid in de cabine en in en rond de vrachtwagen. Alle chauffeurs krijgen voor deze cursusdag 7 theoriepunten bijgeschreven voor hun rijbewijs. Het maximaal aantal cursisten wat mee mag doen tijdens deze BHV cursus is 15 personen.

Bijzondere wensen

Heeft u andere ideën of wensen neem gerust contact met ons op. Wij weten altijd een oplossing te bedenken voor uw idee of wens. Ook maken wij desgewenst speciale lesprogramma's voor uw doelgroep bijvoorbeeld voor verzorgingstehuizen of instelling. Wij kunnen ook voor u de accreditatie V&VN en de accreditatie KRF NL verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

BHV incompany - in1keerBHV

Wij staan er klaar voor!

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl