Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV opleiding 

Bij alle bedrijven die personeel in dienst hebben, moet een BHV-er aanwezig zijn. Een BHV-er is erg belangrijk, aangezien de BHV-er de bedrijfsveiligheid kan waarborgen. Om BHV-er te worden, moet u wel eerst een BHV-cursus goed afronden. Bij In1keerBHV heeft u de mogelijkheid om verschillende BHV-cursussen te volgen.

BHV-cursussen bij In1keerBHV

Bij In1keerBHV bieden we u zowel de theoretische als de praktische inhoud. U kunt kiezen voor een BHV-cursus van 1 dag, een BHV cursus van 2 dagen, BHV-herhaling, BHV met code 95 of een incompany cursus.

BHV-cursus in een dag

Tijdens de BHV-cursus leert u thuis in circa 6 tot 8 uur door middel van een BHV e-learning de theorie. De praktijk doet u in een dag bij ons. U kunt niet aan de praktijkdag deelnemen voordat u de theorie helemaal heeft afgerond. Onze e-learning is interactief en door middel van tekst, afbeeldingen en video's wordt u alles uitgelegd. Daarnaast leert u tijdens de e-learning alles over branden blussen en legt u met behulp van de muis op het scherm de AED. Zo bent u goed en voldoende voorbereid op de praktijkdag.

BHV-cursus in twee dagen

Tijdens deze BHV-cursus leert u in twee dagen alles wat u als beginnend BHV-er moet weten om uw taken te kunnen uitvoeren. Deze BHV cursus is opgesplitst in twee dagen. Op dag een neemt u kennis van de BHV-brand, brandbestrijding en de BHV-ontruiming. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld brandklassen, blusregels, blusmiddelen, deurprocedure e.d. Zo leert u onder andere hoe u moet omgaan met een beginnende brand. Bij ontruiming maakt u kennis met het BHV-ontruimingsplan en met een BHV-ontruimingsplattegrond. Ook leert u hier de theorie over het snel en effectief ontruimen.

Op dag twee maakt u kennis met de BHV-levensreddende eerst hulp en de BHV niet levensreddende eerste hulp. Zo leert u alles over levensreddend handelen en eerste hulp. U leert hoe u snijwonden, oogletsel, een gebroken been of verstuikte enkel behandelt. Maar ook hoe u diabetes, shock, warmteletsel of een infarct herkent. Hierna kunt u eerste hulp verlenen op uw werkplek.

BHV-herhalingscursus

Tijdens de BHV-herhalingscursus frissen wij uw BHV-kennis weer op. Door veel te herhalen doet u kennis op en krijgt u routine in uw handelingen. Onze BHV-herhaling is dan ook veel actiever en minder theoretisch dan de eerste BHV-cursus die u heeft gedaan. We oefenen tijdens de BHV-herhaling praktische vaardigheden, onder andere met een BHV-lotus slachtoffer. Dit lotus slachtoffer kan op verzoek diverse ziektebeelden en verwondingen uitbeelden. Deze BHV-cursus is beschikbaar voor maximaal 15 deelnemers per keer.

BHV met code 95

Heeft u code 95 nodig voor uw rijbewijs? Bij ons kunt u 7 theoriepunten halen tijdens een eendaagse BHV-cursus. Deze BHV-cursus is geaccrediteerd door het CBR en u volgt deze BHV-cursus dus ook volgens een goedgekeurd lesplan van het CBR. De cursus is gericht op veiligheid in en rond de vrachtwagen. Tijdens deze BHV-cursus wordt onder andere ingegaan op diverse brandblusmiddelen, het verbinden van verwondingen en de ABCDE-methodiek.

BHV-incompany cursus

Heeft u meerdere werknemers die een BHV-Basis opleiding moeten doen en vindt u het fijner om de BHV-cursus op uw eigen terrein te houden? Dan kunt u ook kiezen voor de BHV-incompany cursus. Onze ervaren instructeur komt dan op uw eigen locatie de BHV-cursus verzorgen. Wij kunnen dan ook gelijk gebruikmaken van uw eigen situatie en dit meenemen in onze les. Bijvoorbeeld hoe u omgaat met het ontruimingsplan of met de brandmeldinstallatie BMI of hoe u snel en vakkundig u een interne ontruiming doet. Kortom, neem eens contact met ons op over alle mogelijkheden die wij hebben. Tot 5 personen kunnen wij de 2 daagse opleiding bijvoorbeeld ook in 1 dag doen.

Hoe lang is uw BHV geldig?

Heeft u uw BHV-certificaat behaald? Dan zult u over een jaar weer een BHV-cursus moeten volgen. Uw BHV-certificaat is namelijk een jaar geldig. Het BHV-certificaat is een jaar geldig zodat de BHV-kwaliteit in de organisatie gewaarborgd blijft. U doet elk jaar nieuwe kennis op, zodat u altijd adequate hulp kunt verlenen.

Haal snel en gemakkelijk uw BHV-certificaat bij In1keerBHV

Wilt u snel en gemakkelijk uw BHV-certificaat halen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze ervaren instructeurs en verschillende cursusvormen hebben we een hoge slagingskans. U kunt de BHV-cursus flexibel boeken. Zo is er vaak nog een plek vrij en u bepaalt helemaal zelf in welke vorm u de cursus wilt laten uitvoeren.

Heeft u nog vragen over BHV of over een specifieke cursus? Of heeft u nog vragen over In1keerBHV? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl