Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV opleiding 

Tijdens de BHV opleiding leert u vooraf thuis in circa 6 - 8 uur door middel van een BHV e-learning de theorie. Hiervoor krijgt u een certificaat wat u mee moet nemen naar de praktijdag (digitaal). De praktijk doet u in 1 dag bij ons. U kunt niet eerder aan de praktijkdag deelnemen voordat u de theorie voldoende en helemaal heeft afgerond. Onze e-learning is interactief en doormiddel van tekst, plaatjes en video's wordt u alles uitgelegd. Ook moet u in dit programma zelf al blusoefeningen en AED aanleggen op het scherm met behulp van de muis doen. Zo bent u goed en voldoende voorbereid op de praktijkdag.

BHV dagcursus

Zoals met veel dingen die u leert moet u eerst de theorie kennen voordat u in de praktijk aan de gang kunt. De opleiding is behoorlijk theoretisch maar wordt wel afgewisseld met praktijk oefeningen. Door veel te herhalen doet u kennis op en krijgt u routine in uw handelingen. Onze BHV herhaling is dan ook veel actiever en minder theoretisch. We oefenen hier praktische vaardigheden onder andere met een BHV lotus slachtoffer. Maar hier heeft u wel de theoretische kennis voor nodig die u leert bij een BHV opleiding. Komt u naar 1 van onze locaties in Nederland dan wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch.

BHV opleiding incompany

Heeft u meerdere werknemers die een BHV Basis opleiding moeten doen dan kunt u ook kiezen voor de BHV incompany cursus. Onze ervaren instructeur komt dan op uw eigen locatie de BHV cursus verzorgen. Wij kunnen dan ook gelijk gebruik maken van uw eigen situatie en dit meenemen in onze les. Bijvoorbeeld hoe u omgaat met het ontruimingsplan of met de brandmeldinstallatie BMI of hoe u snel en vakkundig een interne ontruiming doet. Kortom neem eens contact met ons op over alle mogelijkheden die wij hebben. Tot 5 personen kunnen wij de 2 daagse opleiding bijvoorbeeld ook in 1 dag doen.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl