Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Helaas Er is niets meer gevonden, probeer een andere combinatie.
Laad meer

BHV opleiding 2 dagen

Tijdens de BHV opleiding leert u in 2 dagen alles wat u als beginnend BHV-er moet weten om uw taken te kunnen uitvoeren als BHV-er binnen uw organisatie. Deze BHV cursus is opgesplits in 2 dagen. Op dag 1 neemt u kennis van de BHV brand en brandbestrijding en de BHV ontruiming. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld brandklassen, blusregels, blusmiddelen, deurprocedure e.d. Bij ontruiming maakt u kennis met het BHV ontruimingsplan en met een BHV ontruimingsplattegrond. Ook leert u hier de theorie over het snel en effectief ontruimen. Op dag 2 maakt u kennis met de BHV levensreddende eerst hulp en de BHV niet levensreddende eerste hulp. U leert hoe snijwonden, oogletsels, een gebroken been of verstuikte enkel behandeld. Maar ook hoe u diabetes, shock, warmteletsel of een infarct herkent.

BHV opleiding 1 dag

Tijdens de BHV opleiding leert u thuis in circa 6 - 8 uur door middel van een BHV e-learning de theorie. De praktijk doet u in 1 dag bij ons. U kunt niet eerder aan de praktijkdag deelnemen voordat u de theorie voldoende en helemaal heeft afgerond. Onze e-learning is interactief en doormiddel van tekst, plaatjes en video's wordt u alles uitgelegd. Ook moet u in dit programma zelf al blusoefeningen en AED aanleggen op het scherm met behulp van de muis doen. Zo bent u goed en voldoende voorbereid op de praktijkdag.

BHV dagcursus

Zoals met veel dingen die u leert moet u eerst de theorie kennen voordat u in de praktijk aan de gang kunt. En door veel herhalen leert u steeds andere onderwerpen kennen en kunnen. De opleiding is behoorlijk theoretisch maar wordt wel afgewisseld met praktijk oefeningen. Door veel te herhalen doet u kennis op en krijgt u routine in uw handelingen. Onze BHV herhaling is dan ook veel actiever en minder theoretisch. We oefenen hier praktische vaardigheden onder andere met een BHV lotus slachtoffer. Maar hier heeft u wel de theoretische kennis voor nodig die u leert bij een BHV opleiding. Komt u naar 1 van onze locaties in Nederland dan wordt er gezorgd voor koffie, thee en een lunch.

BHV opleiding incompany

Heeft u meerdere werknemers die een BHV Basis opleiding moeten doen dan kunt u ook kiezen voor de BHV incompany cursus. Onze ervaren instructeur komt dan op uw eigen locatie de BHV cursus verzorgen. Wij kunnen dan ook gelijk gebruik maken van uw eigen situatie en dit meenemen in onze les. Bijvoorbeeld hoe u omgaat met het ontruimingsplan of met de brandmeldinstallatie BMI of hoe u snel en vakkundig een interne ontruiming doet. Kortom neem eens contact met ons op over alle mogelijkheden die wij hebben. Tot 5 personen kunnen wij de 2 daagse opleiding bijvoorbeeld ook in 1 dag doen.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl