Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅Haal snel je BHV certificaat! ✅

Laden...
Laad meer

BHV training

in1keerBHV.nl traint uw medewerkers tot goed opgeleide BHV-ers die weten wat ze moeten doen bij een calamiteit. Dit kan een beginnende brand zijn, een incident met gevaarlijke stoffen, een collega die getroffen wordt door een hartstilstand of gwond is geraakt bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Wij trainen de medewerkers zo dat zij weten wat hun BHV taken en verantwoordelijkheden zijn binnen de BHV organistatie in het bedrijf. Bij in1keerBHV.nl leren de BHV-ers snel en efficient handelen in noodsituaties. in1keerBHV.nl biedt diverse BHV opleidingen aan.

BHV incompany

Uw medewerkers trainen op uw eigen bedrijfslocatie of instelling is een mogelijkheid die in1keerBHV.nl u biedt met de BHV incompany cursus. Wij kunnen dan specifiek aandacht besteden aan de BHV organisatie in hun eigen omgeving met de specifieke wensen en uitdagingen die er zijn. Werkt u veel op hoogte met bijvoorbeeld ladders en steigers dan geven extra aandacht aan ongevallen door vallen. Werkt u veel met ouderen dan zullen extra aandacht besteden aan ziektebeelden die bij ouderen vaak voorkomen. We kunnen zowel de BHV opleiding, BHV herhaling en BHV met code 95 op uw eigen locatie verzorgen.

BHV opleiding

Wilt u nieuwe medewerkers trainen van de BHV dan is de BHV opleiding hiervoor geschikt. in1keerBHV.nl heeft hiervoor twee mogelijkheden. De 2 daagse BHV opleiding en de BHV e-learning met 1 dag praktijk oefeningen. Tijdens de tweedaagse opleiding leert u op dag één alles over BHV brand en BHV ontruiming en op de tweede dag alles over BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp.

BHV herhaling

Tijdens de jaarlijkse BHV herhalingcursus oefent u op deze praktische dag weer alles wat u nodig heeft om goed als BHV-er te kunnen functioneren. in1keerBHV.nl zorgt voor een afwisselend programma die vooral praktisch wordt ingevuld. in1keerBHV.nl beschikt over een breedt scala aan oefenmaterialen. We kunnen diverse brandblusoefeningen doen, we hebben diverse soorten AED's om het gebruik van de AED te oefenen en ook diverse reanimatiepoppen om de reanimatie te oefenen. Wilt u een afwisselend BHV programma dan bent u bij in1keerBHV.nl aan het juiste adres.

BHV met code 95

Heeft uw een rijbewijs waarbij u Code 95 nodig heeft dan kunt u de BHV met code95 bij in1keerBHV.nl volgen. Deze code 95 training levert u 7 theorie punten op. Deze training is gericht op veiligheid in de cabine en rond de vrachtwagen. Een van de vaste onderdelen is de ABCDE-methodiek. Het CBR stelt hoge eisen aan het lesprogramma voor code 95 en we moeten hierbij werken volgens de eisen van het CBR. in1keerBHV.nl is geacrediteerd door het CBR om deze cursus te geven.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl