Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV herhalingscursus

Wilt u een BHV herhaling volgen dan kunt op één van onze locaties in Nederland terecht om u jaarlijks te laten bijscholen. in1keerBHV.nl is een opleider dit kwaliteit hoog heeft staan. Wij vinden dan een cursisten tevreden naar huis moet gaan aan het einde van da dag en moet zeggen "ik heb weer veel geleerd vandaag". Als BHV-er is het belangrijk om regelmatig te blijven oefenen en kennis op te doen. Ons lesprogramma is hier ook op gericht. De cursisten zijn grotendeels praktisch bezig zowel klassikaal als in groepjes.

Brand en ontruiming

Eén dagdeel wordt besteedt aan BHV brand en BHV ontruiming. Dit doen door bijvoorbeeld door een quiz, theorie en praktisch oefenen. Er wordt bijvoorbeeld een portofoon oefening gedaan of de deurprocedure. Tevens gaan we in op een ontruimingplan en een ontruimingplattegrond. Waarneer is verplicht en wat doe je er mee? Ook wordt er een brandoefening gedaan met diverse brandblusmiddelen. Ook een belangrijk onderdeel uit de brandbestrijding is rook en koolmonoxide. Veel mensen beseffen nog niet dat dit vaker dodelijk is als het vuur zelf.

Eerste Hulp

Eén dagdeel wordt besteedt aan BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp. Het is belangrijk dat BHV-ers snel en adquaat kunnen reageren in situatie waarbij mensen gewond zijn geraakt of op een andere manier in levensgevaar zijn zoals hartinfart, hersenbloeding, hartstilstand etc. Maar ook eenvoudige wonden of breuken moeten goed behandeld worden. Eén van de onderdelen die altijd terugkomt bij de BHV herhaling is het gebruik van de AED en de reanimatie. Ook worden er diverse ziektebeelden behandeld al dan niet met inzet van een lotus slachtoffer. Veel praktisch oefenen is belangrijk om praktijkkennis op te doen om deze als het nodig is te kunnen toepassen.

BHV incompany

Deze BHV herhalingscursus is ook mogelijk op uw eigen bedrijf, school, verzorgingshuis, instelling of gezinshuis. Komen wij op uw locatie dan kunnen we onze programma aanpassen aan uw eigen wensen. Wilt u meer met brand oefenen dan is dat mogelijk. Wilt u een ontruiming organiseren met al het personeel of met alle leerlingen van de school dat is geen probleem. Werkt u vaak met kleine kinderen dan kunnen we ingaan op letsel die kinderen vaak hebben hebben zoals breuken, val wonden, oogletsel etc.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl