Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Laden...
Laad meer

BHV opleidingen

in1keerBHV.nl biedt landelijk diverse BHV opleidingen aan om uw medewerkers op te leiden tot vakbekwame BHV-ers. in1keerBHV.nl is een landelijke opleider voor BHV opleidingen. Alle onze instructeurs zijn in het bezit van een instructeursdiploma van het Oranje Kruis en het NIBHV. Jaarlijks volgens zij aanvullende trainingen om hun kennis uit te breiden en op peil te houden. Wij bieden de mogelijkheid voor diverse trainingen op diverse openinschrijvings locaties in Nederland. Ook kunt u kiezen voor een BHV cursus op uw eigen bedrijf of school of instelling.

Soorten opleidingen

in1keerBHV.nl biedt de volgende opleidingen voor BHV:

  • BHV opleiding
  • BHV e-learning met praktijkdag
  • BHV herhaling
  • BHV met code 95

BHV opleiding

Tijdens een BHV opleiding leert u de eerste beginselen van de BHV. Tijdens deze tweedaagse training leert u alles over BHV brand, BHV ontruiming, BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp. Het is daarna belangrijk om jaarlijks een BHV herhalingscursus te volgen omdat u hoe vaker u traint u meer onthoudt maar ook nieuwe handelingen aanleert. Tijdens de opleiding leert u de theoretische achtergronden van het BHV handelen aangevuld met praktijk oefeningen zoals reanimatie en AED en brand blussen.

BHV e-learning met praktijkdag

De BHV e-learning met praktijkdag is bedoeld voor nieuwe BHV-ers die thuis de theorie willen gaan leren en het praktijk gedeelte in 1 dag willen volgen. Een uitgebreide e-learning met veel doen opdrachten leid u door de theorie van de BHV heen. Als u de e-learning positief heeft afgerond bent u klaar voor de praktijkdag op één van onze cursuslocaties in Nederland.

BHV herhaling

De BHV herhaling is een opvolging op de BHV opleiding. Wilt u uw BHV diploma geldig houden dan kunt u de jaarlijks deze BHV herhalingscursus volgen. Dit is een praktisch ingerichte cursus waar we u vooral veel zelf laten doen. Onze instructeurs beschikken over een breedt scale aan trainingsmateriaal en eigen ontwikkeld lesmateriaal waarmee we het kennisniveau van de BHV-ers op een hoog niveau kunnen brengen.

BHV met code 95

Speciaal voor beroepschauffeurs biedt in1keerBHV.nl de BHV met code 95 aan. Veiligheid in en rond de cabine en vrachtwagen is belangrijk. Chauffeurs komen veel tegen onderweg en het is belangrijk dat je als chauffeur eerste hulp kunt verlenen. Ons door het CBR goedgekeurd lesplan zorgt ervoor dat u in noodgevallen kunt helpen. Tevens krijgt u 7 theorie punten bijgeschreven op uw rijbewijs. Totaal heeft u er iedere 5 jaar 35 nodig.

 

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl