Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV in Genemuiden

In Genemuiden in de provincie Overijssel regelt in1keerBHV.nl ook voor u de BHV opleiding, BHV herhaling of de BHV met code 95. Dit doen we op de onze locatie Verenigingsgebouw d'Overtoom Genemuiden waar we voldoende ruimte hebben om deze cursussen te verzorgen. Ook zorgen ze hier voor de catering zodat het u aan niets ontbreekt. U kunt op onze site een cursus boeken zodat u verzekerd bent van een plaats op die dag. In Genemuiden zijn veel bedrijven die gebruik maken van de BHV opleidingen omdat dit enerzijds verplicht is vanuit de ARBO-wet maar anderzijds dat ze als goed werkgever hun verantwoording nemen en hun medewerkers een goede BHV training willen geven. in1keerBHV.nl is dan de juiste partner.

BHV incompany

Heeft u een grotere groep BHV-ers in uw bedrijf, instelling of school dan kan in1keerBHV.nl ook de BHV training op uw eigen locatie verzorgen. Wij komen met al het lesmateriaal naar u toe en verzorgen de BHV incompany cursus op uw eigen locatie. Samen met u plannen we een datum en meestal start de dag om 8.30 uur en eidigt om 16.00 uur. Wilt u andere tijden dan is dat altijd mogelijk. Op uw eigen locatie hebben natuurlijk de mogelijk om diverse realitische senario's te oefenen. Dit kan met behulp van een lotus slachtoffer, vuursimulatie, rooksimulatie, geluidsimulatie en geursimulatie. Zo kunt u realitisch oefenen met uw eigen medewerkers.

BHV opleiding

Nieuwe medewerkers die opleidt willen worden als BHV-er moeten eerst een BHV basis training volgen. Dit houdt in dat zij eerst een e-learning maken om de theorie door te nemen. Dit is e-learning die heel realitisch is en veel mooie oefeningen kent. Heeft u deze positief afgerond dan komt u naar de praktijkdag en kunt u oefen met brandblusmiddelen, een AED en voert u o.a. een reanimatie uit op een oefenpop.

BHV Herhaling

Wilt u in Genemuiden een BHV herhaling volgen dan kunt u dit bij in1keerBHV.nl doen. Op onze locatie d'Overtoom in Genemuiden verzorgen wij de complete BHV herhaling voor u. Onze ervaren instructeur gaat u weer voldoende kennis en vaardigheden bijbrengen om weer goed te kunnen functioneren als BHV-er. U weet na deze dag weer wat uw taken en verantwoordelijkheden zijn. We gaan weer volop praktische oefeningen doen zoals deurprocedure, gebruik van AED, ontruiming, en reanimatie. Aan het einde van deze cursusdag bent u er weer helemaal klaar voor om incidenten in uw werkomgeving aan te pakken.

BHV met code 95

Wilt u meer weten over veiligheid in en rond de cabine en vrachtwagen en ook nog de punten voor uw rijbewijs halen dan kunt u de BHV met code 95 cursus doen bij in1keerBHV.nl. U krijgt voor deze cursus 7 theoriepunten. We leren u hoe hulp kunt verlenen onderweg en wat u moet doen als uzelf gewond bent of onwel raakt. Tevens krijgt u instructies hoe u een beginnende brand kunt blussen en waar u op moet letten.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl