Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Laden...
Laad meer

BHV Basis opleiding

in1keerBHV verzorgt de BHV basis opleding volgens de richtlijnen van het NVB en het NIBHV. Hierdoor bent u er van gegarandeert dat de BHV opleiding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze instructeurs hebben allemaal het diploma van het NIBHV en het instructerusdiploma van het Oranje Kruis. Zij volgen daarnaast jaarlijks herhaling en verdiepingscursussen.

2 daagse BHV opleiding

Tijdens de tweedagse BHV opleiding leren wij u alles over BHV ontruiming, BHV brand, BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp. 2 dagen in twee weken komt u bij ons kennis hierover opdoen. Dit zijn intensive trainigingsdagen waar u de basis legt voor u BHV carriere. Hulpverlener als het nodig is in uw organisatie. Dit betekend dat u voldoende kennis moet hebben om een beginnende brand te kunnen blussen, een BHV reanimatie te kunnen uitvoeren of een verband te kunnen aan leggen. Maar ook kunt u een shock herkennen en weet u wat u moet als iemand suikerziekte heeft. En heel belangrijk als BHV-er: Let op uw eigen veiligheid!

1 daagse BHV opleiding

In combinatie met een e-learning waar u thuis mee aan de slag gaat en waar u ongeveer 6-8 uur van u tijd insteekt kunt u in 1 dag het praktijk gedeelte bij ons doen. Dit is de oplossing als u liever niet twee dagen weg bent van u werk. U moet wel de e-learning hebben afgerond voordat u de praktijkdag kunt doen. Tijdens de praktijk brengt u met ondersteuning van de instructeur de theorie in de praktijk zodat u als volwaardig BHV-er uw BHV taken en verantwoordelijkheden binnen een BHV organisatie weet.

BHV incompany

in1keerBHV.nl biedt ook de mogelijkheid om de BHV basis cursus op uw eigen locatie te organiseren. Dit kan voor zowel de twee- als de ééndaagse cursus. Eén van onze instructeurs komt met alle materialen naar u toe en verzorgd op uw eigen locatie de BHV incompany cursus voor uw medewerkers. We kunnen met deze incompany cursus inspringen op uw wensen en uw bedrijfsvoering.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl