Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV in Eindhoven

In Noord Brabant heeft in1keerBHV.nl in Eindhoven een locatie voor al uw BHV cursussen. Ook vanuit Noord Limburg is deze locatie via de A2 goed bereikbaar. In Eindhoven kunt u de diverse BHV cursussen volgen die in1keerBHV aanbiedt. Dit is de BHV basis, de BHV herhaling en de BHV met code 95. Alle BHV lessen worden gegeven door ervaren instructeurs die beschikken over een Oranje Kruis instructeurs diploma en een NIBHV of NBV certificaat. Jaarlijks volgen onze instructeurs bijscholingscursussen zodat ze altijd de meest nieuwe inzichten paraat hebben en kunnen overbrengen aan de cursisten. Ook is het mogelijk om een BHV cursus op uw eigen bedrijf, verpleeghuis of school te organiseren.

BHV Basis

Tijdens de BHV opleiding leert u als startende BHV-er alles over BHV brand, BHV ontruiming, BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp. Boekt u bij ons de BHV opleiding dan krijgt u er een e-learning bij. Deze e-learning neemt u thuis of op uw werk alvast helemaal door. Daarna komt u bij ons op de praktijkdag in Eindhoven. Hier leert onze ervaren instructeur u alle handelingen in de praktijk. Heeft u beide componenten positief afgerond dan ontvangt u van ons het BHV diploma.

BHV Herhaling

Tijdens de BHV herhaling in Eindhoven krijgt u een cursus die dieper ingaat op BHV cursusstof. U leert wat meer over ziektebeeld, de portofoon, kinderziektes en over rook en koolmonoxide. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om uw eigen vragen te stellen van incidenten die u mischien in de praktijk hebt mee gemaakt. Onze instructeur kan u dan handvatten geven om juist te kunnen handelen bij een BHV incident.

BHV met Code95

in1keerBHV.nl biedt u ook de mogelijkheid om punten voor uw vrachtwagenrijbewijs te halen. Tijdens de BHV cursus krijgt u 7 theoriepunten bijgeschreven. Wilt u nog meer punten dan kunt u ook een VCA code 95 cursus boeken bij in1keerVCA.nl. Tijdens de BHV cursus leert en krijgt u alle informatie hoe u moet handelen tijdens een incident in en rond uw vrachtwagen. Onderweg kan er van alles gebeuren en dan is het altijd makkelijk om eerste hulp te kunnen verlenen.

BHV incompany

Wilt u liever een BHV training met het hele BHV team dan kunt u bij ons de BHV incompany cursus boeken. Dit kan zowel voor de BHV opleiding als voor de BHV herhaling. Onze instructeur komt op uw locatie de BHV training verzorgen. Al het trainingsmateriaal heeft hij bij zich in zijn bus. Ook is het mogelijk om een bedrijsspecifieke training te verzorgen. Wij gaan dan specifiek in op uw bedrijfsrisico's en trainen de BHV-ers hierop. Ook is mogelijk om een ontruiming of lotus slachtoffer in te zetten.

Cursuslocatie in Eindhoven

Is het niet mogelijk om de cursus bij u op locatie te geven? Kom dan langs op onze cursuslocatie in Eindhoven. Kom met de auto of met het openbaar vervoer naar deze locatie. 

Cursuslocatie Eindhoven:

Mankr8 Groep

Industrieweg 22

5626 BS Eindhoven

 

 

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl