Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV accreditatie V&VN

Voor de Beroepsvereniging Verzorgenden Verpleegkundigen V&VN mag in1keerBHV.nl BHV opleidingen verzorgen. Afhankelijk van het lesplan ontvangt u accreditatie punten als u een BIG registratie heeft. Wij kunnen voor u de BHV opleiding, BHV herhaling of een BHV reanimatie en AED cursus verzorgen.

BHV Incompany

Bent u verzorgende of verpleegkundig met een BIG registratie in een verpleeghuis, verzorgingshuis, instelling of gezinshuis dan kunnen wij u op eigen locatie de BHV incompany cursus verzorgen. Onze instructeur komt op uw eigen locatie de gewenste training verzorgen. En hier kunnen we maatwerk leveren. U wilt misschien in een verzorgshuis extra oefenen met een ontruiming en graag weten wat brandcompartimenten zijn, hoe branddeuren werken, wat je moet doen bij een brandalarm, hoe een brandmeldinstallatie BMI werkt. Onze instructeurs kunnen u bij deze kennis helpen. Wilt liever alleen leren hoe u een reanimatie moet doen en hoe het gebruik van de AED werkt. Ook dat is mogelijk. Ook bij deze cursussen is het mogelijk om punten te krijgen.

BHV Opleiding

Tijdens de BHV basis opleiding leert u de basis beginselen van de BHV. U krijgt te maken met BHV brand en BHV ontruiming maar ook met BHV niet levensreddende eerste hulp en BHV levensreddende eerste hulp. Deze cursus kunnen wij ook op uw eigen locactie verzorgen. Onze instructeur heeft alle oefenmaterialen bij zich zodat u op uw eigen locatie een volwaardige BHV les krijgt toegespitst op uw wensen.

BHV herhaling

Tijdens de BHV training worden de belangrijke BHV taken binnen uw organisatie toegelicht en geoefend. Ook bij deze training kunnen wij uw specifieke wensen opnemen in ons lesprogramma zodat u BHV-ers optimaal kunnen oefenen en leren. Het is ook mogelijk om andere medewerkers die geen BHV-er zijn een korte training te geven over hoe je bijvoorbeeld het gebouw ontruimt of hoe je een reanimatie doet. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl