Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV in Soest

Werkt of woont u in Soest en wilt u een BHV diploma halen dan is in1keerBHV.nl voor de beste partij. in1keerBHV.nl geeft de BHV cursussen volgens die richtlijnen die in Nederland gebruikelijk zijn en worden gebruikt door alle toonaangevende partijen.

BHV opleiding

Als u BHV-er wilt worden in uw organisatie dan moet u beginnen om bassiskennis op te doen van de BHV. U leert tijdens de BHV opleiding hoe u moet reanimeren en hoe u een AED moet toepassen. Ook ziektebeelden, diverse wonden, botbreuken etc. leert u te behandelen. Tijdens deze dag leggen wij u ook uit hoe u met een brandblusser omgaat en hoe u een bedrijfspand ontruimt.

BHV herhaling

Uw kennis uitbreiden en opgedane kennis opfrissen doet u tijdens de BHV herhaling. Met ons jaarlijks wisselend programma doet u steeds weer nieuwe kennis op en herhaalt u belangrijke zaken zoals de reanimatie en het gebruik van de AED.

BHV code95

Heeft u een vrachtwagen rijbewijs en wilt u punten halen voor uw code95 dan kunt u deze cursus volgen en kunt u 7 punten bijschrijven voor code95. Tijdens de cursus leert u alles over veiligheid in en rond de vrachtwagen.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl