Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BVH cursus in Sittard-Geleen

In de provincie Limburg verzorgt in1keerBHV.nl in Geleen de BHV opledingen voor de BHV herhaling, BHV opleiding en de BHV met code95. In Geleen vlakbij Sittard en goed bereikbaar voor de alle BHV-ers in de provincie heeft in1keerBHV.nl een trainingslocatie. Onze instructeurs verzorgen de traning volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, NVB en NIBHV. Deze dag wordt geheel verzorgd, er is koffie en thee en tijdens de lunch kunt u voldoende nemen om het middaggedeelte weer door te komen. Heeft u deze cursus gevolgd dan bent u weer een jaarlang een gecertificeerde BHV-er en kunt u zich weer met voldoende kennis inzetten bij een calamiteit of incident.

BHV incompany

Wij komen naar u toe als u meerdere BHV-ers op uw eigen bedrijf, instelling, school of verzorgingshuis wil trainen. Met onze BHV incompany cursus verzorgen wij dit tot in de puntjes. Onze instructeur heeft alle materialen in zijn bus die nodig zijn om een goede en effectieve cursus te verzorgen op uw eigen locatie. Wij kunnen ingaan op bedrijfsspecifieke risico's en omstandigheden zodat uw BHV medewerkers optimaal getraind kunnen worden. Uw BHV-ers zijn na deze BHV cursus weer helemaal op hoogte van wat hun BHV taken en verantwoordelijkheden zijn. Bij een incompany cursus kunnen we maatwerk leveren. Geef dus gerust aan wat uw wensen zijn.

BHV Opleiding

Deze cursus bestaat twee delen: Een e-learning die u vooraf thuis maakt en een praktijkdeel wat u op onze locatie in Sittard-Geleen volgt. Heeft u beide cursussen met goed gevolg afgerond dan kunt u aan de slag als BHV-er in uw bedrijf of organisatie. U kunt dan u BHV taken toepassen bij levensreddende eerste hulp, niet levensreddende eerste hulp, bij een beginnende brand en u kunt u een ontruiming in gang zetten. Jaarlijks volgt u hierna een BHV herhalingscursus zodat u meer ervaring en kennis opdoet over de diverse BHV onderwerpen.

BHV herhaling

Tijdens de BHV herhaling in Sittard Geleen oefenen we weer alle onderwerpen van de BHV zoals de deurprocedure, de reanimatie, het gebruik van de AED, het herkennen van ziektebeelden, etc. We zorgen ervoor dat de misschien weer wat weggezakte BHV kennis naar boven komt zodat u als er een calamiteit of incident is binnen uw organisatie u weer adequaat kunt optreden.

BHV met code 95

De BHV met code 95 volgt u via een vastgesteld programma wat is goedgekeurd door het CBR. U krijgt voor deze cursus 7 theoriepunten voor uw vrachtwagenrijbewijs. Wij kunnen ook controle krijgen van het CBR of u aanwezig bent en of u een geldige legitimatie bij u heeft. Zonder een geldig legitimatiebewijs kunt u niet mee doen met deze BHV training. Tijdens deze cursus leert u alles om snel en veilig te helpen bij een ongeluk onderweg en kunt u ook zichzelf helpen mocht er iets gebeuren in of rond de vrachtwagen.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl