Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV in Nijmegen

Volgens de ARBO wet heeft ieder bedrijf, instelling, school of verzorgingshuis voldoende BHV-ers heeft om te kunnen handelen bij een incident voor levensreddende eerste hulp, niet levensreddende eerste hulp en bij brand en ontruiming.

BHV incompany

Wilt u op uw eigen locatie een BHV cursus organiseren dan komen wij graag bij u langs om de BHV incompany cursus bij u te verzorgen. Dit kan zowel voor de BHV leiding als de BHV herhaling. Onze instructeurs hebben alle oefen materialen bijzich zodat u medewerkers aan het einde van de cursus alle benodigde kennsi hebben opgedaan.

BHV opleiding

Heeft u nieuwe BHV-ers nodig dan kunt u deze medewerker de cursus BHV opleiding laten doen. Met deze cursus doet de toekomstige BHV-er kennis op om goed te kunnen functioneren als BHV in uw organisatie. Alle basis kennis zal aanwezig zijn als de cursist aan het einde van de cursusdag de cursus verlaat.

BHV herhaling

Heeft u al langer ervaring als BHV-er en wilt u uw kennis actueel houden dan kunt u bij in1keerBHV de BHV herhaling volgen. Met een jaarlijks wisselend BHV programma leert u ieder jaar weer nieuwe dingen. Onze instructeurs zijn voorzien van moderne lesmaterialen.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl