Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Laden...
Laad meer

BHV in 1 dag

Nu in dag uw BHV diploma halen of verlengen? Dat kan bij in1keerBHV.nl. Wij bieden diverse BHV cursussen aan die u in 1 dag kunt afronden. Dit kan op alle locaties in Nederland maar ook bij u op uw eigen bedrijf, instelling, school of verzorgingshuis met onze BHV incompany cursus. Wilt u opgeleid worden als BHV-er dan kunt in combinatie met een e-learning en 1 dag praktijk uw BHV diploma halen. Als u al BHV-er bent kunt u de BHV herhaling doen. Ook deze kunt u in 1 dag afronden.

BHV opleiding 1 dag

in1keerBHV.nl biedt de mogelijkheid om 1 dag uw BHV diploma te halen met de BHV e-learning. Vooraf maakt u thuis een e-learning waarmee u zich kunt voorbereiden op de praktijkdag op 1 van onze locaties of op uw eigen bedrijf als u voor een incompany cursus kiest. De e-learning duurt ongeveer 6 - 8 uur en is een interactief programma onstersteunt met video, tekst en doe opdrachten. Tijdens de praktijkdag gaat u actief aan het oefenen met brand blussen, reanimatie en gebruik van de AED, verband aanleggen, deurprocedure etc.

BHV Opleiding 2 dagen

Wilt u liever niet thuis aan de gang na een werkdag dan biedt in1keerBHV.nl als alternatief de 2 daagse BHV opleiding aan. In twee wordt u opgeleidt als BHV-er. Dit kan op onze locatie in Barneveld en incompany op u eigen locatie. Tijdens deze 2 dagen krijgt u de volledige theorie en praktijk van zowel BHV brand en BHV ontruiming als BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp.

BHV Herhaling

Met onze BHV herhaling bent u in 1 dag weer helemaal bij en wordt uw BHV diploma weer met een jaar verlengd. Wij zorgen voor een afwisselend programma zodat uw BHV-ers iedere herhalingsles weer wat bij leren. We hebben zelf ontwikkelt trainingsmateriaal wat aan hoge eisen voldoet. Ook zijn er verschillende soorten AED's beschikbaar en verschillende soorten reanimatiepoppen. Ook een brand blussen zit in de herhalingsdag. De BHV herhaling is een actieve doe dag waarbij u zelf veel aan slag gaat in groepjes of individueel.

BHV met code 95

Wilt u de BHV met code 95 doen voor uw punten op uw rijbewijs dan kan dit ook in 1 dag bij in1keerBHV.nl. U krijgt na het volgen van de cursus 7 theoriepunten bijgeschreven bij het CBR. De cursus voldoet aan de richtlijnen en eisen van het CBR en gaat in op vooral veiligheid in en rond de cabine en vrachtwagen. Op deze leerzame dag leert u hoe u een beginnende brand kunt blussen, hoe een verband aanlegt en wat de ABCDE methodiek is.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl