Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV e-learning met 1 praktijkdag

Geen tijd om de twee daagse BHV opleiding te volgen en toch een goede BHV cursus willen volgen dat kan met onze e-learning module. Thuis leren en dan nog één dag de praktijk oefeningen volgen. Dit kunnen we ook aanbieden als BHV incompany cursus als u als bedrijf meerdere werknemers hebt die als BHV-er moeten worden opgeleid.

De e-learning

Het e-learning programma is een leerzaam en praktisch voorgegeven programma. Alle onderdelen worden behandeld. De BHV brand, BHV ontruiming, BHV levensreddende eerste hulp en de BHV niet levensreddende eerste hulp. Met ondersteuning van video's maar ook moet u met de muis een brand blussen en een AED aansluiten. Deze interactieve e-learning kost u ongeveer 6 - 8 uur van uw tijd. Heeft de modules met een voldoende afgerond dan kunt u de praktijkdag volgen.

BHV praktijkdag

Tijdens de praktijkdag leert onze ervaren instructeur u alle handeling uitvoeren in de praktijk. U mag onder andere een verband aanleggen, een reanimatie doen op één van onze reanimatiepoppen en een brand blussen. Heeft u dit helemaal afgerond dan bent u in staat om als BHV-er aan het werk te gaan binnen uw organisatie. Jaarlijks de BHV herhaling volgen blijft belangrijk om uw competenties op peil te houden.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl