Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV diploma halen

Bij in1keerBHV.nl kunt u uw BHV diploma halen of uw BHV diploma verlengen. in1keerBHV.nl is een landelijk werkend opleidingsinstituut wat in heel Nederland BHV opleidingen verzorgd volgens de richtlijnen van het NIBHV, Oranje Kruis, NVB en CBR. Dit kan zowel door middel van openinschrijvingen op één van onze locaties in Nederland maar ook op uw eigen bedrijf, school, verzorgingshuis, gezinshuis of instelling. Wij komen naar u toe waar u maar wilt.

BHV opleiding

Wilt u een BHV diploma halen voor de eerste keer dan moet u eerst de BHV opleiding volgen. Deze BHV cursus kan in 1 of 2 dagen. De twee daagse opleiding volgt u in Barneveld en op dag 1 wordt de BHV brand en BHV ontruiming behandeld. Op dag 2 de BHV levensreddende eerste hulp en de BHV niet levensreddende eerste hulp. Wilt u de ééndaagse BHV cursus volgen dan doet u eerst thuis een BHV e-learning met aansluitend een BHV praktijk dag. Na afloop van deze cursus ontvangt u van ons het BHV diploma.

BHV herhaling

Wilt u uw BHV diploma verlengen dan kunt u bij ons de BHV herhaling doen op één van onze locaties in Nederland. Tijdens de BHV herhaling krijgt u weer een update om alle kennis die nodig is om uw taken en verantwoordelijkheden als BHV-er te kunnen uitvoeren. De BHV reanimatie en AED is een vast onderdeel van de herhaling. Deze dag wordt door ons altijd praktisch ingericht en u kunt veel oefenen in zowel groepjes als klasikaal. Onze ervaren instructeurs zorgen er voor dat u altijd met nieuwe kennis naar huis gaat en bekende kennis weer is opgefrist. Ook hier krijgt u na afloop van de cursus weer een nieuw BHV diploma.

BHV incompany

We kunnen alle BHV cursussen ook op uw eigen bedrijf, school, instelling, verzorgingshuis of gezinshuis verzorgen. Op deze manier haalt u het BHV diploma in uw eigen omgeving met de BHV incompany cursus. Wij kunnen op deze manier inspringen op uw eigen situatie in uw eigen leeromgeving. Met uw eigen BHV team oefen op uw eigen locatie geeft meerwaarde aan de BHV cursus. Wij kunnen een BHV oefening opzetten met rook en vuursimlatie en een lotus slachtoffer. Zo kunt u realistisch oefenen binnen uw organisatie.

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl