Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Laden...
Laad meer

BHV cursus 1 dag

in1keerBHV.nl kunt u de BHV cursus in 1 dag volgen. Voor zowel de opleiding, herhaling en BHV code 95 heeft in1keerBHV.nl de mogelijkheid om in 1 dag de BHV cursus te verzorgen. in1keerBHV.nl werkt volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis, NIBHV, NVB en CBR. Dit zijn organisaties die toezien op de kwaliteit van de instructeurs en de inhoudt van de lessen.

BHV opleiding

De 1 daagse cursus voor een nieuwe BHV-er bestaat uit een BHV e-learning die u thuis kunt maken (circa 6-8 uur werk) en een praktijkdag die u op één van locaties kunt volgen. Dit is een volwaardige cursus die na afloop een BHV diploma oplevert die een jaar geldig is en een BHV-er die weet van zijn taken en verantwoordelijkheden zijn. U leert tijdens deze cursus thuis alle theorie die nodig is en op de praktijkdag alle praktische handelingen om goed als BHV-er te kunnen functioneren. Als u daarna regelmatig de BHV herhaling volgt blijft uw diploma geldig en leert u steeds meer bij als BHV-er. Als alternatief voor thuis leren kunt u ook de 2 daagse BHV opleiding volgen.

BHV Herhaling

De BHV herhaling is ook een BHV cursus in 1 dag. In 1 dag frissen we de kennis van de BHV-er weer op. Tijdens de cursus in 1 dag behandelen we in één dagdeel de BHV brand en BHV ontruiming en in het andere dagdeel de BHV levensreddende eerste hulp en de BHV niet levensreddende eerste hulp. Ook inzet van een lotus slachtoffer behoort tot de mogelijkheden. in1keerBHV.nl zorgt ervoor dat de cursisten praktisch bezig zijn en veel oefenen in de praktijk. Dus geen saaie powerpoint waar u de hele dag naar mag kijken maar een afwisselend programma waar u echt iets leert.

BHV met Code 95

Ook BHV met code 95 behoort tot de cursus van 1 dag. Bent u chauffeur en vindt u het bealngrijk om eerste hulp te kunnen verlenen als u onderweg bent dan is dit de juiste keuze. Tevens krijgt u nog 7 theoriepunten bijgeschreven voor uw code 95. Tijdens deze BHV cursus leert u alles over veiligheid in en rond de cabine. Na afloop van deze weet u hoe u een reanimatie moet uitvoeren, hoe u een beginnende brand kunt blussen en wat de ABCDE methodiek is. Ook kunt u verbandmiddelen aanleggen en eerst hulp verlenen.

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl