Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les

✅ Volg nu een BHV cursus op 1 van onze locaties of boek een incompany cursus ✅

Laden...
Laad meer

BHV cursus

in1keerBHV biedt op diverse locaties in Nederland BHV cursussen aan. in1keerBHV.nl houdt zich aan de richtlijnen van het NIBHV, NVB en Oranje Kruis. Al onze instructeurs zijn NIBHV of NVB en Oranje Kruis gecertificeerd. Dit betekend dat zij regelmatig op bijscholing gaan en cursussen volgen om hun kennis up to date te houden. in1keerBHV.nl verzorgd de volgende BHV cursussen:

BHV Opleiding

De BHV opleiding kunt u bij in1keerBHV in 1 of 2 dagen doen. Kiest u voor de 1 daagse opleiding dan moet u eerst door middel van een e-learning de theorie kennis opdoen. Deze module kunt u thuis op de computer doen en duurt ongeveer 6-8 uur. Heeft u de theorie helemaal en met een voldoende afgerond dan kunt u de praktijkdag volgen. Onze instructeur legt u het praktische gedeelte uit en u kunt de praktische oefeningen uitvoeren zoals de reanimatie en het gebruik van AED, verband aanleggen etc. Ook worden er diverse blusoefeningen en andere praktische oefeningen gedaan.

Doet u de tweedaagse opleiding dan komt u twee dagen bij ons. Meestal zijn dit twee dagen verspeidt over twee weken. Op dag 1 leert u alles over brand en ontruiming, dag twee alles over levensreddende eerste hulp en niet levensreddende eerste hulp. Ook hier doet u praktische oefeningen zoals verband aanleggen, brandblusmiddelen gebruiken, deurprocedure etc.

BHV herhaling

Heeft u de BHV basis cursus gevolgd dan kunt u jaarlijks de BHV herhaling bij ons doen. Dit duurt 1 dag en is wordt vooral praktisch ingevuld. Ieder jaar zorgen wij voor een nieuw lesprogramma kunt u weer nieuwe vaardigheden bijleren. Al ons lesmateriaal maken en ontwerpen we professioneel in eigen beheer. Telkens zoeken we naar nieuwe methodes en werkvormen om vaardigheden snel aan te leren en te toetsen. Onze instructeurs hebben een uitgebriedt pakket aan oefenmateriaal bij zich. Zoals diverse soorten AED's, diverse reanimatiepoppen (baby, kind, volwassene), diverse blusopstellingen en verbandmateriaal. Ook is er een BHV lotus slachtoffer aanwezig (alleen Barneveld) om een realitische scene op te zetten.

BHV incompany

Met een BHV incompany cursus haalt u onze instrcuteur naar uw bedrijf, instelling, verzorgingshuis, gezinshuis of school. Alle BHV cursussen die wij aanbieden kunnen we ook op uw eigen locatie verzorgen. We kunnen bij een BHV cursus op uw eigen locatie rekening houden met de wensen die er zijn en de BHV cursus zo inrichten dat het rekeningh houdt met de bedrijfsspecifieke omstandigheden. Ook een BHV ontruiming kunnen we tijdens de cursus verzorgen.

BHV met Code95

Bent u vrachtwagen chauffeur en heeft u punten voor Code 95 nodig om uw rijbewijs geldig te houden dan is de BHV met code 95 cursus een goede aanvulling. Tijdens deze cursus leert u alles wat te maken heeft met veiligheid in de cabine en rond de vrachtwagen. U krijgt voor de cursus die geacrediteerd is door het CBR 7 theoriepunten bijgeschreven.

BHV reanimatie en AED

Wilt u medewerkers buiten uw BHV organisatie of medewerkers die bijvoorbeeld veel met oudere werken een aparte reanimatie cursus laten doen dan kan in 1keerBHV.nl dit voor u verzorgen. In deze cursus die 1 dagdeel duurt worden de volgende onderwerpen behandelt:

  • Reanimatie en AED
  • Van buik naar rug
  • Hoe ga ik om met gewonde personen die gereanimeerd moeten worden.
  • Stabiele zijligging
  • Verslikking
  • Verstikking
  • Snelle kantelmethode
  • Beademen met een beademingsmasker

BHV portofoon oefening

Heeft u als bedrijf of organisatie een BHV organisatie die gebruik maakt van portofoons dan kunnen wij u met deze cursus ondersteunen. Tijdens deze training leert u hoe u snel, effectief en duidelijk kunt comminuceren door middel van een portofoon. U leert de standaarden aan die zijn afgesproken over de comminucatie met portofoons. Ook zullen we dit praktisch oefenen. Beschikt u nog niet over portofoons dan heeft onze instructeur ze altijd bij zich. Wilt u portofoons aanschaffen neem dan eens contact met ons op.

 

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl