Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV in Breda

In Noord-Brabant heeft in1keerBHV.nl een locatie in Breda. Breda ligt centraal gelegen in het westen van Noord Brabant en is vanaf de provincie Zeeland ook goed te bereiken. Onze ervaren instructeurs geven op deze locatie de verschillende soorten BHV cursussen zoals de BHV opleiding, de BHV herhaling en de BHV met Code95. in1keerBHV.nl zorgt er voor dat u die dag niets tekort komt. Voor koffie en thee wordt gezorgd en rond 12 uur zorgen wij voor een lunch. Tijdens de cursusdag leert u hoe u als BHV-er weer optimaal kunt werken binnen uw bedrijf, school of instelling.

BHV incompany

Wilt u liever een BHV cursus organiseren op uw eigen locatie dan kunt u gebruik maken van de BHV incompany cursus. Bij deze cursus komt één van onze instructeurs naar uw locatie toe om hier de BHV training te verzorgen. U zorgt voor een leslokaal en wij zorgen voor de rest. Onze instructeur heeft alle materialen bij zich om een volwaardige BHV les te verzorgen op uw bedrijf. We kunnen volledig inspringen op uw wensen en bedrijfssituatie. Wilt u een ontruiming oefenen of liever met ziektebeelden aan de slag u vraagt en wij draaien!

BHV opleiding

Bent u nieuw als BHV-er en wilt u graag goed en terdege worden opgeleidt dan bent u bij in1keerBHV.nl aan het juiste adres. U ontvangt bij ons een BHV e-learning die u thuis leert voordat u naar de praktijkdag gaat. In deze e-learning gaat u alvast alle theorie leren en droog oefenen. Doormiddel van tekst, plaatjes en video's wordt de theoriestof goed en op een makkelijk te volgen manier uitgelegd. Heeft u de theoriestof met positief resultaat doorlopen dan kunt u deelnemen aan de praktijkdag. Op de praktijkdag gaa we oefenen in de praktijk. Verband aanleggen een reanimatie oefenen, de deurprocedure doen, ziektebeelden herkennen enz. Aan het einde van de cursusdag weet u alles wat een beginnende BHV-er moet weten om handelend te kunnen optreden in een noodsitiuatie. Iedere jaar blijven herhalen vergroot uw kennis en zelfvertrouwen om handelingen op een juiste manier uit te voeren.

BHV herhaling

Tijdens een BHV herhaling proberen we u weer nieuwe inzichten en handelingen bij te brengen. Inzichten veranderen regelmatig en zo ook bij de EHBO en BHV. We oefenen weer uitgebreid hoe we gebruik van de AED maken tijdens een reanimatie en verdiepen ons weer in de soorten brandblusmiddelen die er zijn. Onze ervaren instructeurs zijn er voor u en voor al uw vragen. We behandelen een stukje theorie en zijn de cursusdag ook veel bezig met praktische oefeningen. Kortom aan het einde van de dag heeft u weer veel bijgeleerd.

BHV met Code 95

Rijdt u op een vrachtwagen en heeft u punten nodig voor uw vrachtwagenrijbewijs dan kunt u de BHV met code 95 volgen. Tijdens deze cursus leert u alles over veiligheid in en rond de vrachtwagen en kunt u onderweg bij een ongeluk eerste hulp verlenen. Na de BHV cursus in 1 dag weet u hoe u een reanimatie doet en weet u hoe u een beginnende brand kunt blussen. Voor deze cursus krijgt u 7 punten bijgeschreven voor uw code 95.

Locatie in Breda

Is het niet mogelijk om de cursus bij u op locatie te geven? Kom dan langs op onze locatie Mankr8 Groep in Breda. Dit is dé faciliteerder van opleidend Nederland. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Mankr8 Groep

Charles Petitweg 11a

4827 HJ Breda

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl