Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV cursus in Borger

Wilt u in Drenthe een BHV cursus volgen dan kunt u dit onder andere in Borger doen. In Borger kunt u op onze locatie Het Hunzehuys een BHV herhaling, BHV opleiding of een BHV met code 95 te volgen. Tijdens onze actieve cursussen wordt u bijgeschoolt op het gebied van BHV Brand, BHV ontruiming, BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp. Onze ervaren instructeur geeft u weer nieuwe inzichten op het gebiedt van de BHV hulpverlening. U gaat weer oefenen met diverse brandblusmiddelen, aanleggen van verbanden en het herkennen van ziektebeelden.

BHV opleiding

Tijdens een BHV-opleiding wordt u als medewerker zonder kennis over wat een BHV-er doet opgeleid tot een deskundige BHV-er die weet wat zijn of haar taken en verantwoordelijkheden zijn. Door middel van een e-learningmodule bereidt u zich achter de computer voor op de theorie. Dit is een actieve e-learning waarmee u aan de hand door de theoriestof wordt geleidt en u alvast droog kunt oefenen. Aansluitend volgt u een praktijkdag waar u onder leiding van onze ervaren instructeur het geleerde in de praktijk gaat brengen.

BHV herhaling

Bent u al BHV-er en wilt u weer een BHV herhaling volgen om uw kennis jaarlijks bij te spijkeren. Tijdens deze cursus frissen wij uw kennis weer op. U gaat weer actief oefenen met bijvoorbeeld de deurprocedure, herkennen van ziektebeelden, gebruik van de AED, een reanimatie. Onze ervaren instructeur leert u weer nieuwe handelingen en geeft u weer handvatten om goed als BHV-er te kunnen functioneren in uw BHV organisatie.

BHV met code 95

Volgt u een BHV met  code 95 dan krijgt u een uitgebreidde training over hoe u als chauffeur moet handelen in en om de vrachtwagen op het gebied van veiligheid. Tevens krijgt u 7 theoriepunten voor deze cursus voor uw rijbewijs. Tijdens de BHV cursus leert u hoe u moet handelen als u onderweg bent en er een incident gebeurt. U kunt na afloop van de cursus een beginnende brand blussen met de beschikbare blusmiddelen, een reanimatie uitvoeren, diverse ziektebeelden herkennen en een verband aanleggen.

BHV incompany

Wilt u liever een BHV cursus oragniseren op uw eigen bedrijf, school of instelling dan is dat ook mogelijk bij in1keerBHV.nl met de BHV incompany cursus. Onze instructeur komt naat u toe met alle materialen die nodig zijn voor een BHV cursus. U kunt van te voren aangeven wat u belangrijk vindt in uw organisatie en waar u aandacht aan wilt besteden. Werkt u met niet zelfredzame ouderen of met zelfredzame collega's op een accountbureau. Dat maakt nogal een verschil. Wij passen ons lesprogramma aan aan uw wensen.

Het Hunzehuys

Molenstraat 3

9531 CH Borger

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl