Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV cursus in Borger

Wilt u in Drenthe een BHV cursus volgen dan kunt u dit onder andere in Borger doen. In Borger kunt u op onze locatie Het Hunzehuys een BHV herhaling, BHV opleiding of een BHV met code 95 te volgen. Tijdens onze actieve cursussen wordt u bijgeschoolt op het gebied van BHV Brand, BHV ontruiming, BHV levensreddende eerste hulp en BHV niet levensreddende eerste hulp. Onze ervaren instructeur geeft u weer nieuwe inzichten op het gebiedt van de BHV hulpverlening. U gaat weer oefenen met diverse brandblusmiddelen, aanleggen van verbanden en het herkennen van ziektebeelden.

BHV opleiding

Tijdens een BHV-opleiding wordt u als medewerker zonder kennis over wat een BHV-er doet opgeleid tot een deskundige BHV-er die weet wat zijn of haar taken en verantwoordelijkheden zijn. Door middel van een e-learningmodule bereidt u zich achter de computer voor op de theorie. Dit is een actieve e-learning waarmee u aan de hand door de theoriestof wordt geleidt en u alvast droog kunt oefenen. Aansluitend volgt u een praktijkdag waar u onder leiding van onze ervaren instructeur het geleerde in de praktijk gaat brengen.

BHV herhaling

Bent u al BHV-er en wilt u weer een BHV herhaling volgen om uw kennis jaarlijks bij te spijkeren. Tijdens deze cursus frissen wij uw kennis weer op. U gaat weer actief oefenen met bijvoorbeeld de deurprocedure, herkennen van ziektebeelden, gebruik van de AED, een reanimatie. Onze ervaren instructeur leert u weer nieuwe handelingen en geeft u weer handvatten om goed als BHV-er te kunnen functioneren in uw BHV organisatie.

BHV met code 95

Volgt u een BHV met  code 95 dan krijgt u een uitgebreidde training over hoe u als chauffeur moet handelen in en om de vrachtwagen op het gebied van veiligheid. Tevens krijgt u 7 theoriepunten voor deze cursus voor uw rijbewijs. Tijdens de BHV cursus leert u hoe u moet handelen als u onderweg bent en er een incident gebeurt. U kunt na afloop van de cursus een beginnende brand blussen met de beschikbare blusmiddelen, een reanimatie uitvoeren, diverse ziektebeelden herkennen en een verband aanleggen.

BHV incompany

Wilt u liever een BHV cursus oragniseren op uw eigen bedrijf, school of instelling dan is dat ook mogelijk bij in1keerBHV.nl met de BHV incompany cursus. Onze instructeur komt naat u toe met alle materialen die nodig zijn voor een BHV cursus. U kunt van te voren aangeven wat u belangrijk vindt in uw organisatie en waar u aandacht aan wilt besteden. Werkt u met niet zelfredzame ouderen of met zelfredzame collega's op een accountbureau. Dat maakt nogal een verschil. Wij passen ons lesprogramma aan aan uw wensen.

Locatie in Borger

Kan de cursus niet op uw locatie gegeven worden? Boek dan een cursus op onze locatie Het Hunzehuys in Borger. Hier zijn verschillende organisaties gehuisvest, maar er zijn ook verschillende zalen waar cursussen gegeven worden. 

Het Hunzehuys

Molenstraat 3

9531 CH Borger

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl