Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV in Arnhem

U wilt zo snel mogelijk een nieuw BHV-diploma behalen in Arnhem? Of is uw BHV-diploma bijna verlopen? Dan is een BHV-opleiding of BHV herhaling bij in1keerBHV.nl de ideale oplossing. Graag komen we met onze deskundige instructeurs naar u toe in Arnhem, om u in 1 of 2 dag(en) op te leiden voor het examen. De duur van zo’n Incompany Cursus is afhankelijk van de cursus die u afneemt.

Mocht u echter geen ruimte hebben in uw bedrijf, kunt u ook de cursus op één van onze locaties de cursussen volgen. Voor u is de BHV-cursus in Barneveld het meest dichtbij.

Als het examen met succes is afgerond, bent u voor een jaar lang voorzien van een geldig BHV-diploma.

Waar worden de cursussen gehouden?

Woont u in Arnhem en omgeving? Dan is in in1keerBHV goed te bereiken. Onze trainingslocatie vindt u op de Anthonie Fokkerstraat 45B in Barneveld. Deze locatie is goed te bereiken met zowel de fiets als de auto. Door de ligging naast de A30 bent u er binnen de kortste keren. Ook vanaf de A12 en A1 bereikt u gemakkelijk onze locatie. Deze trainingsruimte is gevestigd op industrieterrein de Brielleard. Komt u met de auto? We beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid voor alle cursisten. 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl