Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV-cursussen in regio Apeldoorn

Woont u in de buurt van Apeldoorn en bent u op zoek naar een goede BHV-trainer? Dan zijn de BHV-cursussen van In1keerBHV misschien wat voor u! Vanuit Apeldoorn is In1keerBHV goed te bereiken. Wij hebben namelijk een trainingslocatie in Apeldoorn aan de Violierenplein 101 in Apeldoorn.

Een cursus volgen bij In1keerBHV betekent dat uw personeel bijna altijd zal slagen. Door onze gecertificeerde trainers en het goede lesprogramma is deze kans namelijk ontzettend groot! Verder hebben wij een breed aanbod, waardoor er altijd een geschikte training tussen zit. En bent u geen passende training tegengekomen? Dan raden wij aan om een maatwerktraining te volgen. Hiermee bepaalt u zelf waar en op welk moment uw personeel de training gaat volgen.

Waar worden de BHV-cursussen gehouden?

Woont u in Apeldoorn en omgeving? Dan is In1keerBHV goed te bereiken. Onze trainingslocatie vindt u in Apeldoorn-Zuidoost, vlakbij de Matenpark.

Komt u van de snelweg? Dan raden wij aan om op de A50 afrit 24 te nemen richting Apeldoorn. Vervolgens slaat u direct twee keer linksaf naar de Laan van Erica. Op de T-splitsing gaat u naar links, naar de Gildenlaan. Vervolgens gaat u naar de Eglantierlaan en u bent al in de buurt. De trainingslocatie zit namelijk tegenover De Drie Ranken.

Welke BHV-cursussen kunt u in regio Apeldoorn volgen?

Bij In1keerbhv heeft u de keuze uit veel verschillende cursussen. Wilt u bijvoorbeeld de cursus in één dag volgen? Of toch liever in twee dagen? Verder bieden wij ook maatwerk cursussen aan en kunt u kiezen voor een herhalingscursus.

Een bhv-basiscursus in één dag

Als u kiest voor een basiscursus voor één dag, dan krijgt u standaard een e-learning meegeleverd. Tijdens deze training kunt u thuis de theorie doornemen. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Heeft u de modules van de e-learning voldoende afgerond? Dan doet u vervolgens de praktijk in één dag. U kunt niet eerder aan de praktijk deelnemen, voordat u de e-learning succesvol hebt doorlopen. De meeste mensen vinden de e-learning goed te doen en kunnen direct met het praktijkgedeelte aan de slag.

Een bhv-basiscursus in twee dagen

Bij de BHV-cursus voor twee dagen wordt de basis in twee dagen geleerd. Op dag één leert u over brandbestrijding en ontruiming. Denk bijvoorbeeld aan de blusregels, de blusmiddelen en het gebruik van de deuren. Op de tweede dag leert u over de levensreddende en de niet-levensreddende hulp. Dit is een praktische cursus, waarbij u een goed beeld krijgt van hoe u bijvoorbeeld een snijwond en een gebroken been behandelt.

De herhalingscursus

Heeft u al de BHV-basis afgerond? Dan dient u de herhalingscursus te volgen. In1keerBHV maakt ieder jaar een nieuw lesprogramma, zodat u steeds nieuwe handelingen aanleert. De herhalingscursus wordt voor maximaal 15 personen gegeven. 

De Incompany

Als u liever de BHV cursus op uw eigen werkterrein volgt, dan is de incompany wat voor u. Het grote voordeel is dat u hierdoor meer te kiezen heeft. Zo bepaalt u zelf wanneer en op welke plek u de cursus wilt volgen. 

De incompany cursus levert extra voordelen op. Zo kunt u goedkoper inkopen bij een afname van 8 personen en mag het personeel een gratis herexamen volgen (zie algemene voorwaarden).

In1keerbhv: snel & gemakkelijk uw bhv-certificaat behaald

Zoekt u een BHV-cursus in regio Apeldoorn? Dan bent u bij In1keerBHV aan het juiste adres. Bij In1keerBHV is de kans namelijk erg groot dat uw personeel slaagt. Al onze opleiders zijn gecertificeerd, waardoor bijna iedereen slaagt voor zijn BHV. 

Daarnaast bepaalt u zelf wat voor type BHV bij uw personeel past. Wilt u de cursussen online volgen? Of kiest u liever voor maatwerk? Door het gevarieerde aanbod vindt u vrijwel altijd een cursus die bij u past.

Heeft u nog vragen? Of zou u meer over In1keerBHV willen weten? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

 

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl