Beste opleider van Nederland
Ieder jaar een ander lesprogramma
Afwisselend en praktische les
Laden...
Laad meer

BHV-cursussen in regio Amersfoort

Bent u op zoek naar een BHV-cursus? En het liefst eentje in de buurt van Amersfoort? Dan past In1keerBHV misschien goed bij u. Ons trainingsinstituut zit namelijk aan de Anthonie Fokkerstraat in Barneveld, op 20 minuten rijden van Amersfoort.

Eén van de grootste voordelen van In1keerBHV is dat uw personeel vrijwel altijd slaagt. Dit komt door het goede lesaanbod en onze gecertificeerde trainers. Daarnaast bepaalt u zelf in welke vorm uw personeel de cursus volgt. Wilt u bijvoorbeeld een e-learning volgen? Of heeft u liever een maatwerkoplossing? In1keerBHV heeft een gevarieerd aanbod aan cursussen, zodat u er altijd eentje vindt die bij uw wensen past. Zo hebben wij bijvoorbeeld de incompany training, waardoor u zelf bepaalt wanneer en op welke locatie uw personeel de training volgt.

Waar worden de BHV-cursussen gehouden?

De cursussen worden gehouden op de Anthonie Fokkerstraat 45B in Barneveld. Als u de BHV-cursus wilt volgen en u woont in Amersfoort, dan raden wij aan om de auto te pakken. Daardoor bent u binnen 20 minuten op onze locatie.

Vanuit Amersfoort raden wij aan om de A1 te nemen. Dan rijdt u al richting Barneveld. Neem vervolgens de afslag 15 naar Barneveld. Vervolgens komt u op de A30 uit. Deze rijdt u uit tot aan afslag 4 naar Barneveld / Scherpenzeel. Daarna neemt u de 3e afslag naar de Scherpenzeelseweg / N802. Sla linksaf naar de Plantagelaan en neem op de rotonde de derde afslag naar de Anthonie Fokkerstraat. Deze straat blijft u aanhouden door bij de kruising rechts aan te houden. Vervolgens ziet u In1keerBHV al snel aan uw linkerkant.

 

Klik op deze link om de routebeschrijving te zien

Welke BHV-cursussen kunt u in regio Amersfoort volgen?

Bij In1keerbhv heeft u de keuze uit veel verschillende cursussen. Wilt u bijvoorbeeld de cursus in één dag volgen? Of toch liever in twee dagen? Verder bieden wij ook maatwerk cursussen aan en kunt u kiezen voor een herhalingscursus.

Een bhv-basiscursus in één dag

Als u kiest voor een basiscursus voor één dag, dan krijg standaard een e-learning meegeleverd. Tijdens deze training kunt u thuis de theorie doornemen. Dit duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Heeft u de modules van de e-learning voldoende afgerond? Dan doet u vervolgens de praktijk in één dag. U kunt niet eerder aan de praktijk deelnemen, voordat u de e-learning succesvol hebt doorlopen. De meeste mensen vinden de e-learning goed te doen en kunnen direct met het praktijkgedeelte aan de slag.

Een bhv-basiscursus in twee dagen

Bij de BHV-cursus voor twee dagen wordt de basis in twee dagen geleerd. Op dag één leert u over brandbestrijding en ontruiming. Denk bijvoorbeeld aan de blusregels, de blusmiddelen en het gebruik van de deuren. Op de tweede dag leert u over de levensreddende en de niet-levensreddende hulp. Dit is een praktische cursus, waarbij u een goed beeld krijgt van hoe u bijvoorbeeld een snijwond en een gebroken been behandeld.

De herhalingscursus

Heeft u al de BHV-basis afgerond? Dan hoort u de herhalingscursus te volgen. In1keerBHV maakt ieder jaar een nieuw lesprogramma, zodat u steeds nieuwe handelingen aanleert. De herhalingscursus wordt voor maximaal 15 personen gegeven. 

De incompany

Als u liever de BHV op uw eigen werkterrein volgt, dan is misschien de incompany wat voor u. Het grote voordeel is dat u hierdoor meer te kiezen heeft. Zo bepaalt u zelf wanneer en op welke plek u de cursus wilt volgen. 

De incompany cursus levert extra voordelen op. Zo kunt u goedkoper inkopen bij een afname van 8 personen en mag het personeel een gratis herexamen volgen (zie algemene voorwaarden).

In1keerbhv: snel & gemakkelijk uw bhv-certificaat behaald

Als u op zoek bent naar een BHV-cursus in regio Amersfoort, dan is In1keerbhv zeker te overwegen! Het grootste pluspunt is de hoge slagingskans. Daarnaast is een BHV-cursus flexibel te boeken. Zo is er vaak nog een plekje vrij en bepaalt u helemaal zelf in welke vorm u de cursus wilt laten uitvoeren. En kiest u voor incompany? Dan profiteert u bijvoorbeeld van een gratis herexamen als iemand het niet heeft gehaald (zie onze algemene voorwaarden).
Heeft u nog vragen? Of zou u meer over In1keerBHV willen weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Bel nu op 085-0667402 Mail ons op info@in1keerbhv.nl